Bayındır İlkokulu

Vizyon: İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda iyi bir orta öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Ailesini, insanları, okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: Geçmiş yıllardaki başarılarımız: Yıldız Erkekler Basketbol turnuvasında Samsun ikinciliği, Folklor yarışmalarında ilk üçe girme, Judo müsabakalarında ferdi olarak kız-erkek bölge birincilikleri...

Saatler: HER GÜN 08:30(Tören)-08:40 Başlama/14:20 Bitiş Öğle arası 12:05-12:45
Servis Bilgisi: Okul-Aile Birliği özel servisleri vardır.
Sportif Etkinlikler: futbol,basketbol,voleybol,satranç,yüzme,masa tenisi,halk oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest,BİLSEM
Proje Çalışmaları: TEMA (Sıfır Atık,Evimiz Dünya,Arılar Varsa Yarınlar Var,Ağaç Kardeşliği),Sosyal ve Finansal Liderlik(BEŞTAŞ),Minik Yüreklere Trafik Eğitimi,Tohumdan Fidana Fidandan TEMA´ya,"Geçmişim Geleceğim","Bir Varmış,Bir Yokmuş"Projesi

WEB - https://bayindirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan Caddesi 93.Sokak No/8 Atakum/SAMSUN

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Azerbeycan Caddesi 93. Sokak No:8/A Atakum/SAMSUN

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Azerbaycan Caddesi 93.Sokak No/8 Atakum/SAMSUN

Ulaşım Ulaşım için minibüs, halk otobüsü ve raylı sistem toplu taşıma seçenekleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine yaklaşık 7-8 km. uzaklıktadır.