Uzay Meraklısı Minikler İçin 6 Harika Kitap!

Uzay Meraklısı Minikler İçin 6 Harika Kitap!

Her yaş için uygun, galaksinin dört bir yanından, çocukların uzaya olan ilgilerini farklı bakış açılarıyla genişletecek 6 kitap önerisini sizlerle paylaşıyoruz.

03.12.2021 118

1. Keşfedin Uzay (Harika Bilim Serisi) - Katie Daynes

Uzay'ı nasıl keşfettik? Uzayda neler oluyor? Uzay hakkında nasıl bilgi ediniyoruz? Evrenimizi keşfetmek ve sorularımıza cevap bulmak için harika bir kitap!

kaynak

2. 3,2,1 Fırlat! - Shelly Unwin

İki minik astronot ve köpekleri rokete atlayarak uzaya doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar. Tek tek tüm gezegenleri ziyaret eden minik astronotların maceralarını anlatan bu kitap çok komik ve eğlenceli!

kaynak

3. İlk Uzay Kitabım - Emily Bone

Rengarenk sayfalarında gezegenlere, yıldızlara ve uzaya dair eğlenceli birçok bilgiyi barındıran bu kitapta astronotların uzaya gitmek için hazırlıklarını ve uzayda neler yaşadıklarını göreceğiz!

kaynak

4. Senin Seçimin Senin Uzayın - Nick Sharratt & Pippa Goodhart

Kitap okumaktan çok ötesi, okurken eğlendiren, içinde uzay kadar sonsuz seçimler bulunduran ve kendi hikayenize karar verdiğiniz harika bir kitap! Birbirinden farklı birçok hikayeler oluşturabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan hayal gücünüz!

kaynak

5. Moli'nin Ay Yolculuğu – Duncan Beedie

Bu hikayemizin kahramanı ise hayalleri büyük ama kendisi minicik olan bir güve. Minicik kanatlarıyla astronot olup uzaya yolculuk yapmayı başarabilecek mi? Hayallerini gerçekleştirmek için vazgeçmeden kanat çırpan Moli'nin hikayesini mutlaka okumalısınız.

kaynak

6. Astropenguen! – Marcie Colleen

Orville, hayvanat bahçesinde yaşayan, kendisinin aksine kocaman hayalleri olan minik bir penguen. Tek isteği çevresinde yaşayan hayvan dostlarının maceralarına dahil olmaktı. Ta ki bir gün kendi macerasının peşinden gidene dek. Ne dersiniz, kahramanımız çevresindeki tüm seslere kulağını tıkayıp hayallerini gerçekleştirebilecek mi?

Kaynak: https://www.tzv.org.tr//haber/6372