ODTÜ DAS Başlıyor!

ODTÜ DAS Başlıyor!

ODTÜ Dönem Arası Seminerlerinin sekizincisi bu sene 23-24-25 Şubat 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

16.02.2022 101

ODTÜ DAS nedir?

ODTÜ, Dönem Arası Seminerleri ile katılımcıları farklı alanlarda çalışan akademisyenlerle buluşturup bilgilerin güncellenmesini, disiplinler arası ilişkilerin artmasını ve çok yönlü gelişmeye katkı sağlamayı amaçlıyor.. Yıllardır Halk Konferansları düzenleyen ODTÜ, DAS'la herkesin ilgi duyacağı konuları bir araya getirerek çeşitli etkileşimlerle öğrenmenin zevkinin hissedileceği bir ortam yaratıyor.

ODTÜ Dönem Arası Seminerlerinin sekizincisi bu sene 23-24-25 Şubat 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Seminerler sayesinde çeşitli disiplinlerden akademisyenleri dinleme fırsatı doğuyor ve seminerler katılımcılara muhteşem bir gelişim ve etkileşim fırsatı sunuyor.

9:30-16:30 saatleri arasında, 3 günde, 13 oturumda değişik konularda uzmanlar sunumlar yapacak. Dönem Arası Seminerlerine katılmak için https://sem.metu.edu.tr/egitimler/butun-egitimler.html sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

https://sem.metu.edu.tr/duyuru/odtu-das-81.html

Kaynak: https://www.tzv.org.tr//haber/6935